我好钟意食法国菜,但我呢啲好casual嘅人又好怕餐厅太静太拘谨好唔自在。所以我一直都好钟意黎Chez Bistro,因为佢嘅餐厅气氛优雅得黎,又唔会需要静到图书馆咁太拘谨局束。另外呢度嘅餐厅好啱我心水,服务好食物好吃,CP值极佳!!晚餐4个course,包括餐包,前菜,汤,主菜,甜品。鸭肝配苹果砵酒汁,煎得啱啱好,好香口,外层脆但内里肉汁,配埋苹果蓉砵酒汁唔会太腻,好好味!!鲜蚝周打鱼汤,鲜香扑鼻,口感厚而不腻,浓郁嘅蚝香。我呢啲食肉兽牛魔王梗系要锯扒,点少得叫炭烧美国黑毛安格斯肉眼扒,叫咗七成左右,用炭烧嘅餐厅已经好少见,烧出嚟嘅肉带有烟熏香味,特别juicy,入口即融,脂肪和油花丰富,牛味极重,有水准~Hojicha Tiramisu 焙茶提拉米苏,啱晒我又钟意Hojicha又钟意Tiramisu嘅人。个甜品有大火烘焙过后嘅茶味,多咗一股独特嘅炭焙香,但又有tiramisu嘅口感。整体服务同水准都非常满意,我嘅至爱餐厅。

另外呢度嘅餐厅好啱我心水,服务好食物好吃,CP值极佳!!

晚餐4个course,包括餐包,前菜,汤,主菜,甜品

鲜蚝周打鱼汤,鲜香扑鼻,口感厚而不腻,浓郁嘅蚝香。

整体服务同水准都非常满意,我嘅至爱餐厅。
用餐时段