開post係唔想有人中伏 免費都唔會想去1. 食物份量質素真係好麻麻 每樣野都好少 女仔去食都會唔夠飽 而且quality真係好普通 唔值e個價 2.上野食超慢同點完1次等好耐 西利 賺錢都唔該有番d良心 果碗"日本南瓜"黎果陣仲要滿滿cover住d貴既肉 我黎係食野唔係同你尋寶 未見過上碟上得咁有趣 d甜品真係個樣都唔吸引 有d似塑膠demo食物 放埋落口真係搞吾掂 可一不可再3. 選擇好少 應該得牛同雞 用醬汁配搭2樣變10樣 你咁玩法 你之後可以標榜自己係最多選擇既燒肉店4. 服務態度真係有待改善 肉未燒 但係服務員塊面已經好似燒燶咗咁 利申咩都無做過 食左無耐就last order 都好驚我食窮你 係咁煩住你 食都唔安樂 比錢買難受 仲有你個燒盤古董咁既款 唔該你比下錢upgrade下 d肉點燒都係黏底 真係食條鐵 5. 環境衛生同通風差 食完成身好大味 你間野地下好多個位都好黏 d黏度拍得住d甲甴屋 麻煩你勤力d清潔下寫咁多字真心希望唔好有人中伏
開post係唔想有人中伏 免費都唔會想去

寫咁多字真心希望唔好有人中伏