2012-02-15 71 浏览
呢一日係我生日 , 我女朋友book左呢度同我食生日"飯"book左 20:15 我地準時到達 , 但都要等5分鐘先入到去 !入坐後覺得環境唔錯 , 唔會太迫 , 而且我地兩個人也坐到四人台 !因為之前無睇過介紹 , 所以咩都點下 , 咩都試下 !不過最好味的都是牛胸腹 , 及送的安格斯 ! 一口牛 牛舌 都也覺得不太好味 , 只可以說合格 (勉強合格吧) ! 而牛肉炒飯真的不明白會有師兄/姊覺得好味 , 啖而無味 , 不合格 !而唯一令我不太滿意就係抽油煙問題 , 完全不合格 ! 可樂好攪鬼 , 一罐12蚊 , 但三罐就18蚊 , 唔洗講緊係要三罐啦 !
呢一日係我生日 , 我女朋友book左呢度同我食生日"飯"
因為之前無睇過介紹 , 所以咩都點下 , 咩都試下 !
不過最好味的都是牛胸腹 , 及送的安格斯 !

而唯一令我不太滿意就係抽油煙問題 , 完全不合格 !

送嘅海鮮中 , 最好食嘅大蝦 !
题外话/补充资料: [b]另外有個提外話 , 呢度原來有個waitress都幾靚 , 我本來想影佢相 , 不過佢見我用電話對住佢就好大反應 , 望住我 , 所以我唔敢影 ! (sorry ! 如果想睇睇女神 , 可以去食一餐 , 睇下係唔係真係咁靚啦 ! ):D[b][/b][/b]
2012-02-10
庆祝纪念
生日
送嘅海鮮中 , 最好食嘅大蝦 !