2018-12-26 504 浏览
🇭🇰#香港捐窿捐罅記比澳牛🐮鬧既人冇一個係無辜?見住個話題咁Hit 我當然親身去體驗一下 佢地出名既炒蛋🥚 同更出名既服務態度啦🙂 睇下值唔值排隊去食啦🐮-咁以我去過兩,三次既經驗 只要你醒醒目目 聽住佢指示 都唔會冇啦啦罵你🙂 而且以我做過半年侍應既經驗 佢地真係好勁好快手👍 冇十年以上工作經驗都唔會咁熟手👍 抵佢有2萬人工🙂 而且我見佢對小朋友同長者都幾好 例如比卡位佢地 語氣比較溫柔等等😂😂😂 算係幫佢地平反少少啦😂 -炒蛋係佢地最出名既菜 但佢地係無加任何cream或牛奶係入面🐮🙂 佢地係溝蛋 好似係將中國蛋,美國蛋,日本蛋溝埋一齊 🤤🙂 的確好香好滑 蛋味亦十分之重👍 好味🙂 但其他就比較普通 包括佢既通粉 多士都比較普通 其他冰室都係咁既味🤣🤷🏻‍♂️不過佢仲有兩個出色既甜品 蛋白燉鮮奶 同杏汁燉雞蛋 🥚🍼 兩個都好滑同重味🙂 對女士非常適合 對皮膚亦好🙂總結而言 大家去之前做足功課 就唔會比人話😂 未試過既值得去一試😋😋😋😋-🎈佐敦白加士街47-49號地下-平均傷害:$38好味值:6.5/10
🎈佐敦白加士街47-49號地下
平均傷害:$38