2021-05-22 170 浏览
今天好想食燒肉,於是上OpenRice睇吓有咩推介,見呢間餐廳仲有位又見咁多啲正評,就即日book咗,食完先發覺成班都係打手!我地點咗晚餐B ,點完餐,侍應即刻放低咗一碟沙律,但感覺好hea只有椰菜及極細粒嘅豆腐,醬汁好稀好淡,成個沙律都好無層次!跟著黎咗碟醬汁雞肉,侍應都好細心咁提我哋放係邊一個位度燒會無咁易燶。雞肉係全部最正常,肉質嫩滑,醃得都入味牛肉是最令我唔滿意,呢個set聲稱係A4 上等雪花和牛小排同埋岩鹽A4和牛牛肩肉,但老實講質素連$200幾任食果啲都不如牛肉係有牛味嘅,但韌到不知所謂,直頭係咬唔開嘅地步,係牛味香口膠五花腩普普通通,求其一間韓燒都有嘅質素自問唔係麻煩客,咩價位要求啲咩質素,人均$400,食呢啲真係好離譜!成個openrice嘅食評都係正評,呢一點真係令人費解我唔知佢地係唔識分咩叫好食定請打手自己心照!我從未係OpenRice留過評價,今天專登上嚟分享就係唔想人再中伏

五花腩普普通通,求其一間韓燒都有嘅質素

成個openrice嘅食評都係正評,呢一點真係令人費解
我唔知佢地係唔識分咩叫好食定請打手自己心照!

醬汁雞肉
2021-05-22