(非会员)
2008-05-24 22 浏览
為0左一次過慶祝父親節和母親節,又見到中銀卡有個優惠,咪來試下囉。本來因為風評一般,又是特價餐,都沒抱太大期望,但食落又ok喎!個四人中銀餐包括:大蝦沙律 (中規中矩啦...沒咩特別)脆奶玉帶伴蹄香珊瑚蚌(ok, 個脆奶整得幾好食...不過一人一件而已)原隻鮑魚紅燒肘子排翅盆 (正!一人一盆,幾入味,都算足料!)鮑沖花膠扣玉環柱甫 (好食!不過阿媽話0的花膠唔夠林,我又覺得ok wor)燕窩杏仁露( 正!另一個重點,好香杏仁,又多燕窩,食落兩隻味都出到,但又好夾喎,都幾大碗下)因為有個優惠,計完加一和醬油茶介都係二百幾一個人,good! 佢其他餐在同區來都算抵,可能是平日,服務都幾好喎,家人都話下次再來食。小建議:因為份量對小女子算是剛剛好,所以食量稍大的,最好叫多碗飯。

個四人中銀餐包括:
大蝦沙律 (中規中矩啦...沒咩特別)