2022-07-28
小妹一直都好鍾意歐陸風既所有😍有日係openrice到搵Cafe,見到呢間藍外簡約歐陸風既裝修, 我就已經bookmark左!!個日weekend黎到都起碼排左個半鐘。終於入到去喇,一行4人我最想食既Paris已經賣晒!🙃咁我就揀New York!友人就叫左Calcutta, Yorkshire, London ~~~New York:冇諗過佢既鹹牛肉幾好食,配埋我最愛既sourdough出奇地好食!Calcutta : 我妹幾鍾意食印度,中東既食物,但佢覺得呢個雞既醃料香料味重得劑....呢碟係我地食得最少既一碟🙈Yorkshire:佢既鑄鐵鬆餅好好食!!!基本上佢一黎,我地全部都爭住食佢既鬆餅,帶點煙韌又好香!!London:呢個都好食,唔算太驚喜!最後我地嗌左一個甜品share,焦糖布丁蛋糕!!!好 好 食!!!!!好滑好香!!又唔會甜到漏,海綿蛋糕吸收左布丁既精髓,冇得輸!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
終於入到去喇,一行4人我最想食既
Paris已經賣晒!🙃咁我就揀
New York:
Calcutta :
Yorkshire:
London:
呢個都好食,唔算太驚喜!