2019-10-26 82 浏览
唔明點解之前呢間野會有人排晒隊?!服務又差,座位又窄又迫夾,坐得唔舒服!可能之前排嘅都係國產多,所以依家無人排,得小貓3、4隻!咁呢日見唔使排隊,附近又無咩選擇,有位就入去食個晚飯,但點知換黎一肚氣!!未食嘢都飽晒!佢D定價都偏高但服務質素就連茶記都不如!性價比極低我哋2個人坐低左喺角落嘅2人枱,整間鋪當時只有大概6張枱有客,職員多過客咁濟。咁睇完MENU(本身選擇唔算多)就點餐,明明樓面唔忙都好辛苦先搵到個女侍應黎幫我哋落單,點左兩個丼飯就督電話等食!睇電話打機都好消磨到時間,但戲肉黎啦......眼見禁左電話都大半個鐘,又見新入左兩三枱客,果兩個丼飯都未到,已經同朋友講又會等咁耐,會唔會漏左單?照計丼飯唔使煮,都係將魚生砌上飯面,唔使砌半個鐘呀?!雕花都唔使咁耐啦!正當討論左一陣,原來又過左10分鐘左右,後入果兩張枱都不斷上菜,其中一枱仲係上左我哋點嘅丼飯,證明處理一個丼飯只需10分鐘左右。於是當然搵返同我哋落單果位女侍應(當事人)係咪漏左單啦,咁佢就話要CHECK CHECK機睇睇先,眼見佢CHECK完機竟然無過黎親自覆返我哋係咪漏左單定點,而係老點左個疑似經理過黎!態度帶點惡劣

佢D定價都偏高但服務質素就連茶記都不如!性價比極低

於是當然搵返同我哋落單果位女侍應(當事人)係咪漏左單啦,咁佢就話要CHECK CHECK機睇睇先,眼見佢CHECK完機竟然無過黎親自覆返我哋係咪漏左單定點,而係老點左個疑似經理過黎!態度帶點惡劣,一開口就問我哋記唔記得自己叫左啲咩,此時佢仲未話比我哋聽係漏左單,喺我哋一再追問下先承認佢哋係漏左單,首先佢兩位SORRY都無句,呢位疑似經理仲講講吓態度愈黎愈惡劣
,仲兇我哋記唔記得邊個幫我哋落單,佢咁鍾意問人記唔記得嘢咪梗係指返果位當事人(女侍應)過黎對質

呢位女侍應首先好無記性失憶咁話唔記得有SERVE過我哋呢枱亦都無印象接過我哋ORDER,進入扮傻狀態,否認完自己嘅錯就無再出過聲,然後龜縮左喺果位疑似經理後面。終於去到驚動到全鋪客人注視,呢個疑似經理先不情願地吐出一句唔好意思!及後更驚動埋疑似兩三個老細黎了解件事,但感覺係人多成班人黎圍住我哋2人收聲,多過想解決件事。所以即使疑似老細話即刻做返比我哋都唔食即走,無謂貼錢買難受!今時今日咁嘅服務態度 ‧ 無下次!!

忠告:有得選擇搵間性價比高嘅鋪頭食,都唔好浪費時間喺呢間丼屋,真係唔值得試!
2019-10-20