2022-09-13 89 浏览
每次friends想食火鍋,我都一定會推介「牛駅麻辣火鍋放題」俾佢哋,今次同樣揀咗美國精選牛套餐x2😬.鴛鴦鍋🍲牛駅秘製麻辣鍋同清甜椰子雞鍋😍麻辣麻香辣出🌶煮肉就最正😗椰子雞清甜滋潤🥥仲有好多雞件🐔好足料👍🏻.肉類🥩有美國牛肩胛片🐄巴西牛脷托👅美國豬梅肉片🐖澳洲羊肉片🐏花鵰酒雞翼🐓美國牛肩胛片脂肪均勻😉雪花紋都幾靚❄️肉質嫩滑,肉味重🤤就算得一款牛肉,都唔會食厭😝.火鍋配料🥢沙白同海蝦鮮甜juicy🐚牛白栢葉爽口🐮手包菜肉水餃、手包蝦肉雲吞🦐韭菜水餃🥟3款一咬都係有肉汁😌雲吞入面嘅蝦肉彈牙,好高質😛.沙律冷盤🥗有泡菜蘿白🥕麻辣豬脷🐷中華沙律、水果等🍉幾款都好開胃😙.小食🥢有台式肉燥飯🍚麻辣小龍蝦🦞嗰日麻辣小龍蝦已經無晒😭不過都有麥樂雞🐥.蔬菜及丸類🥦麻糬魚腐同鹹蛋流心丸係個人必食之選💁🏻‍♀️.甜品🍮有雪糕🍨雪條、朱古力雪米糍🍫糖水🥣任食爆漿糍粑🖤豆腐花、3.6牛乳布甸🥛另外自助扭紋抹茶雪糕茶味濃郁🍵🍦.飲品🥤有冷泡茶🍵汽水、涼茶、果汁🧃咖啡☕️仲有梅酒、清酒任飲🍶🥃
蔬菜及丸類🥦麻糬魚腐同鹹蛋流心丸係個人必食之選💁🏻‍♀️