Seafood:Lobster🦞 Oyster🐚 Sukiyaki🐮...All You Can Eat Madly & Crazily💕..耐唔时 都会心思思想食下Buffet🍽,想揾间质素好、环境靓、地方大、食物种类多、又高质、服务到位,仲有海鲜🦞🦐🦀🐟🦑 生蚝🐚 和牛寿喜烧🐮,都可以疯狂任食既Buffet🍽,我一定谂起佢,因为呢间真系高质,每次食都冇令我失望架。.位于CWB 地点方便,餐厅仲对住维港,可以一边望到靓景,食住自助餐感觉更享受吧。而且海鲜种类不少(龙虾、长脚蟹、青口、海虾、蟹钳),都系无限refill,钟意食海鲜既你 黎到一定劲满足。.中式热荤、生蚝海鲜、日式和牛、精致甜品,款款都无限吃啊。.而且生蚝🐚 质素都唔错,全晚都有餐厅专员💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️ 为你密密开,让你可以随时随地都可以享用新鲜即开即食既生蚝。Today Special 有2种: 美国🇺🇸 Pacific Oyster (肉质厚实饱满 蚝味浓郁) & 苏格兰🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Scotland Oyster (爽口海水味浓 味道鲜甜),食味真系各有所好呢。.仲有仲有 呢度既寿喜烧,仲用上日本🇯🇵 佐贺和牛🐮,

中式热荤、生蚝海鲜、日式和牛、精致甜品,款款都无限吃啊。

仲有仲有 呢度既寿喜烧,仲用上日本🇯🇵 佐贺和牛🐮,质素真系好好 牛味浓又嫩滑,仲系即叫即Shabushabu,加上寿喜烧汤头甜 加上菜汁,真系食多几份唔过份啊。

甜品Section🍰🧁🍧🥧🍡🎂 亦都劲多选择,种类有:中式、西式,西式 甜品精致可爱吸引,;中式 有豆腐花桂花糕,都同样养生好味。当然唔少得雪糕啦🍦🍨 都有好多款口味。

不得不提 心太软🖤 真系要Order 有惊喜。

疯狂吃高质Buffet🍽 你也爱吗❓ 呢度质素真的不错,服务好 食物高质,地方够大 景观又好,最重要地点都好方便,最岩约埋朋友or 屋企人 一齐黎食个饭 开心一下吧💕。

最后。。Me又棒住大大个肚腩走了。不过食得满足呢。呢间真系高性价比之选🥰🥰🥰。
×××[Mr. Steak Buffet à la minute]×××