2010-11-29
星期日同老公两個人撐枱腳,比起平時有live band ,有人唱歌,今晚人少少,靜靜地,只有琴師,感覺重浪漫... 我地揀左個dinner menu同1個chef's inspiration menu ,感覺chef's menu好d,啱女仔,因為有两道菜係海鮮,清d...最有印象係第一道鵝肝配鴨腿肉 超滑,味濃,味道係口內徘徊~~好食過係法國米芝蓮餐廳食的鵝肝!正!!第=道白松露焗帶子,賣相特別, 一打開蓋即香味噗鼻,帶子滑到不得了!第三道 鱸魚配龍蝦汁,蒸既時間啱啱好,肉滑,同個汁好夾.第四道燒牛柳配炆牛仔肉,两個都好'林',完全無渣,食到呢個moment我已經好飽!甜品係西柚,柚子 配雲呢那雪糕,個薄荷汁甜左少少,但水果好fresh,夾埋又ok wor..... 其實我同老公两個你一啖我一啖,感覺似食左10道菜,haha..本身chef's menu 有10道菜都係多dd$,但我真係唔會食得哂.. 每一道都好味,有心思!!無失望,service好,個個員工好nice^^