今日男友要食龍蝦,之後搵左呢間岩我食又岩佢食既餐廳👫👫系系旺山東街,都系正旺角正中央,好方便。間野系1樓,上到去好舒服既感覺,好似去左cafe😍 佢仲佈置左好多萬聖節嘅裝飾。我超鐘意食烏冬😬所以叫左石頭龍蝦龍湯鍋烏冬(連日式叉燒加溏心蛋) $93龍蝦湯底,濃郁鮮甜😋🥘糖心蛋半熟嘅口感,叉燒好嫩多汁,個烏冬吸埋湯底的精華,真系好出色🍜好多款式既飲品,仲要好多款都好似好靚甘,但系我最後都系揀左cookie & mint 🍫🍹🍸$58個D薄荷朱古力粒粒切到好的骰,擺放呢d裝飾食品好有心思,🤗沙冰味道簡直係透心涼。龍蝦包配薯條🍟$188有炸薯條同番薯薯條,番薯薯微甜,香脆可口。個包好香,烘過,但其實好軟熟😋,好香牛油味。加埋鮮甜既龍蝦肉,好夾,’林‘買個檸檬牛油醬,更加惹味😋😋😋京風章魚🐙大阪燒 $65粉漿濃度岩岩好,唔會太粉,煎得岩岩好,唔會過濃,仲好多醬汁😋😋最後仲叫咗個心太軟加曲奇雪糕🍦香濃嘅朱古力蛋糕再加流心嘅朱古力醬🍫🍫流心朱古力香濃幼滑,如果再熱啲就好啲,但都勁有流心效果。勁惹味🌟食物水準好高,好出色,樣樣都好好味😋🌟其實啲石鍋唔小心掂到都系熱到辣手, 又重😔辛苦哂

我超鐘意食烏冬😬所以叫左
石頭龍蝦龍湯鍋烏冬(連日式叉燒加溏心蛋) $93

龍蝦湯底,濃郁鮮甜😋🥘

龍蝦包配薯條🍟$188
有炸薯條同番薯薯條,番薯薯微甜,香脆可口。

京風章魚🐙大阪燒 $65

最後仲叫咗個心太軟加曲奇雪糕🍦
香濃嘅朱古力蛋糕再加流心嘅朱古力醬🍫🍫

🌟食物水準好高,好出色,樣樣都好好味😋

🌟其實啲石鍋唔小心掂到都系熱到辣手, 又重😔辛苦哂

2018-10-29