今日母亲节 一早book左枱 7点半 想同家人好好庆祝 点知比呢间野搞到劲激气 完全破坏左成个母亲节!首先 一入到去 员工放低餐牌 包括有一个set menu 我地谂左阵就决定叫呢个 举极手都无人 当时得几张枱 然后条友一行埋泥就话 无呢个餐㖞 乜都无哂㖞 你单叫啦 仲要态度劲差 其实你无哂就吾好比个餐牌人啦 之后我地就单点 又系叫乜无乜 已经好无奈 态度极差直头想赶我地走咁 其实如果明知厨房无哂野 系咪入座前就应该同个客讲声呢? 落单态度语气都十分差 完全赶客 睇几个外卖客都发哂脾气 d staff仲要大大声闹人 一个客系咁可能系个客西 但几个都系咁就好明显系餐厅问题啦 自己都做服务业 不嬲都好尊重侍应 但呢到d服务真系十分差 火都泥 讲反d食物 d串烧 冻嘅 好似几日前整定咁 个汁都系冻嘅 仲要沟到劲水烤鸡 完全无特别菠萝炒饭 屋企炒到嘅味 过得去酸辣凤爪 味精重全晚最正常 煎蛋 最嬲果样系 叫左碟炒椰苗 泥到得3啖 成碟好似人地食净咁 嬲到无影相即刻退左 之后嗱嗱声比钱走人其实我明疫情可能餐厅好难预份量 母亲节人多亦会忙 但吾代表员工可能对住d客发老脾咁 态度极差 仲要吾止一个

烤鸡 完全无特别

菠萝炒饭 屋企炒到嘅味 过得去

酸辣凤爪 味精重

全晚最正常 煎蛋

其实我明疫情可能餐厅好难预份量 母亲节人多亦会忙 但吾代表员工可能对住d客发老脾咁 态度极差 仲要吾止一个 出品又乱咁泥

呢间野永远black list!!!!!
2020-05-10
用餐时段