2022-11-01 75 浏览
八木橋日式燒肉放題店好耐冇食放題, 咁岩去開旺角行街就去左TOP ge 八木橋日式燒肉放題店試下! 睇左陣覺得套餐 - 霞性價比最高,可以食晒雲、雪,所以最後揀咗套餐 - 霞 , 網上FB訂座而家仲做緊買一送一優惠,2個人去食就岩曬。個餐包咗一轉特色頭盤,有M5和牛不在講,仲有我哋最愛嘅比目魚西京燒啊!套餐 - 霞,主打係熟成M5和牛,脂肪同肉ge比例分佈均衡。 濕式-熟成M5和牛西冷上枱一睇見到果然係M5級,肉同油脂分佈平均, 仲好重牛味, 但唔好燒咁耐,燒耐左煙燻味蓋過牛味就冇咁香水牛芝士雞腿肉雞腿肉口感幾好,唔燒太耐夠彈牙,燒完雞腿肉加埋啲溶左ge芝士上面, 真係好邪惡鮑魚鮑魚燒完仲keep到鮮甜味,唔錯唔錯味淋魚干魚干最岩就梗係用泥燒! 燒完之後剪開一條一條勁有咬口!韓風瓷壺醬油牛肋肉食完M5和牛西冷,試下牛肋肉,又有一番風味,牛肋肉多少少脂肪, 食落油脂感會重少少米澤三元豚肉對豬肉本身冇太大好感,但呢款豚肉燒完又意想不到好味比目魚西京燒 燒比目魚魚呈現金黃色果陣就差不多燒好要夾起泥食,外邊就會脆脆地入面肉質夠鮮嫩岩岩好飲品值得一提嘅係竟然可以任飲細支裝可樂, 個樣勁得意好vi

八木橋日式燒肉放題

濕式-熟成M5和牛西冷

水牛芝士雞腿肉

鮑魚

鮑魚燒完仲keep到鮮甜味,唔錯唔錯

味淋魚干

魚干最岩就梗係用泥燒! 燒完之後剪開一條一條勁有咬口!

韓風瓷壺醬油牛肋肉

米澤三元豚肉

對豬肉本身冇太大好感,但呢款豚肉燒完又意想不到好味

比目魚西京燒

飲品值得一提嘅係竟然可以任飲細支裝可樂, 個樣勁得意好vintage, 細細支岩曬啲細胃人士!