2018-06-14 104 浏览
其實知道香港開左Flippers 一直都好想去試!但知道一定排到癲所以過左個段熱潮先去,但可能因為星期日(已經2,3點先去)所以都排左35分鐘左右先有位。後來發現原來佢係有得book! 佢係自助形式,坐低揀完就自己出去買。等左咁耐加上同朋友都好鍾意食Souffle Pancakes, 我地就揀左一人一個味。分別係雜莓同原味,一黎到我地兩個都超興奮!可能由於我地大家都係Pancakes愛好者,所以一個人食3件絕對綽綽有餘哈哈!加上佢好香好有蛋味,但又唔會好甜好膩… 雖然一定無日本咁好食!但係香港云云Souffle Pancakes店黎講都算係第一名!而且價錢唔算好貴 推薦!
2018-05-14