2023-03-03 19 浏览
招牌香鍋🥘重點菜香鍋揀左麻辣既微辣 因為我同朋友都唔算好食得辣😆但都好夠麻辣~配菜揀左5個 分別有新鮮鮑魚、牛肉片、雞軟骨、魷魚鬚、午餐肉~份量岩岩好 意外既係鮑魚夠晒大隻 有4隻😍配白飯係好出色👍🏼藤香雞🐔皮薄多肉 食落口感嫩滑 有藤椒係面 食落麻而不辣 如果鍾意食麻辣但又怕辣既朋友都可以一試😋味道有少少偏鹹但配飯一流💯黃金蝦球 🍤十分出色😍鍾意食鹹蛋黃既我係去到邊到有得食黃金蝦球我都會叫😋 呢間既蝦球夠晒大不在話下 而且滿滿既鹹蛋黃包住蝦球簡單係味覺既享受 我比100分💯金桔檸檬茶/百香果檸檬茶🍹叫左兩杯飲品 - 金桔檸檬茶/百香果檸檬茶 解辣之餘都可以中和番鹹味 就算平時飲開無糖 都唔會覺得太甜👍🏼麻辣香鍋 (旺角)旺角砵蘭街198號地舖

招牌香鍋🥘

藤香雞🐔

黃金蝦球 🍤

金桔檸檬茶/百香果檸檬茶🍹

麻辣香鍋 (旺角)
旺角砵蘭街198號地舖