2017-07-24
泰式餐廳我諗香港真係有好多今次去既呢間唔單止係泰式餐廳咁簡單仲要個環境勁RELAX!!! 好似去左泰國既餐廳一樣咁梳乎 個VIEW真係冇得頂, 食野之餘仲可以欣賞下個夜景泰式生蝦要試泰國餐廳夠唔夠鮮味, 一定要叫個生蝦試下, 價錢唔算貴, 生蝦上面放左最傳統既配料: 辣椒同蒜頭片, 三樣野加埋一齊真係天下間最好既配合!! 味道新鮮 鮮甜夠辣!! 小食拼盤(大)大份量既小食拼盤個SIZE係夠4-6個人分享, 每一樣野都係新鮮整出黎, 上台個陣仲KEEP到熱辣辣, 而我最喜歡既當然就係個蝦餅, 足料之餘味道一流!! 每一啖都食到蝦肉既鮮味同埋肉汁!! SUPER JUICY!!海南雞半隻估唔到半隻既份量都幾大, 最正係佢係無骨既海南雞, 啖啖肉之餘仲要D自家製醬汁味道好MATCH WITH呢隻雞, 加埋油飯食真係好正宗!!! 必食
今次去既呢間唔單止係泰式餐廳咁簡單
仲要個環境勁RELAX!!! 好似去左泰國既餐廳一樣咁梳乎
個VIEW真係冇得頂, 食野之餘仲可以欣賞下個夜景
泰式生蝦
小食拼盤(大)