2019-02-23 89 浏览
朋友提議食sukiyaki話未試過, 我就二話不說book定依一間位於愉景新城既牛陣, 我地一坐底店員已經好快準備定和牛同埋海鮮, 仲親自幫我地燒第一轉既和牛, 首先煎香牛脂肪, 再加上䓤炒到香香地既時候加上和牛, 撈埋新鮮蛋汁非常滋味而且和牛食得出非常高質, 我地淨係食和牛都食到好飽, 但眼見出面buffet bar咁多選擇, 幾大都要再食落去, 蔬菜既選擇都好豐富, 估唔到連虫草花同羽衣甘藍都有添! 燒完和牛既煱底再加日式清湯, 湯底已經非常香同濃郁, 之前烚既野食已經好夠味道, 我自己連豉油都冇點過, 餐廳仲有哈根大師既雪糕!不過今次太飽, 下次要再唻食過!