2024-04-24 27 浏览
夏天来临,放工想食啲开胃惹味嘅嘢嚟慰劳自己🤤就嚟咗呢间距离SOGO两三分钟路程嘅ATAS, 应该系主打新加坡菜~环境唔错,整体干净卫生,有大排档风味之余又可以凉住冷气慢慢食。🦐海鲜盛宴 Seafood Medley呢个系店员推介话系新产品,见佢咩都有齐晒,就即管试吓,最啱有选择困难症嘅我😂有齐老虎虾,虾仁,花甲,青口,莲藕,粟米,秋葵,鱼片,年糕,鱼蛋⋯同埋⋯唔记得咗啦🤣🤣🍤月光河粉Moonlight Horfun呢个系一大惊喜,个样平平无奇,但佢嘅河粉炒得好有镬气,好烟靭,又唔会话太咸,几好食!入面仲有虾仁同鱿鱼,呢个推介👍🏻👍🏻🍖咸蛋骨Salted Egg Pork Ribs满满嘅咸蛋黄碎,加埋咸蛋黄酱,系极邪恶,一拎上枱已经好香,而且炸得好松脆🥹🍫美禄爆炸Milo Explosion超超超超浓郁嘅美禄,平时喺茶餐厅饮到通常都系好稀,但呢个就系一入口已经好满足!应该系比平时出边饮到嘅浓10倍🤤🤤大满足❣️本身仲谂住食埋甜品咖椰多士,不过实在太饱啦,已经食唔落😂下次再食过~

🦐海鲜盛宴 Seafood Medley

🍤月光河粉Moonlight Horfun