2021-01-11 1381 浏览
🔱今次要介绍嘅食物就系位于来自屯门‼️📜”金顺兰州拉面 (屯门)📌 地址: 屯门青山公路351号彩华花园地下20号舖🕐营业时间:1130-2130 (逢星期一休息)🍽分店地区: 屯门📝评价💬📢1️⃣香草鸡肉串拉面$52 中学既时候成日食!真系冇得输!加埋个豆腐花先系世界级❤️❤️❤️❤️有冇屯门人有同感😍😍拉面真系出面食吾到 你试过先会知😋😋每次食都觉得系享受嘅感觉👍🏻不过真系坐得有啲唔舒服 冇计边个叫佢咁好味🥺KS评分 5分最高🏵环境指数:⭐️⭐️⭐️ 🏵味道指数:👅👅👅 👅👅🏵抵食指数:💰💰💰💰🏵回购指数:❤️❤️❤️❤️❤️欢迎餐厅合作/试食🥰 可DM联络📩#美食推介 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃货 #hkfoodig #hkfoodlover #食评 #foodiehk #foodiehk 屯门 #屯门美食 #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相机食先 #香港美食指南#hkfoodblog #一路食一路post #美食地图

🔱今次要介绍嘅食物就系位于来自屯门‼️
📜”金顺兰州拉面 (屯门)

📌 地址: 屯门青山公路351号彩华花园地下20号舖
🕐营业时间:1130-2130 (逢星期一休息)
🍽分店地区: 屯门

📝评价💬📢