2024-04-02 118 浏览
正宗意大利「小」餐厅因为呢间餐厅真系好细,不过D野食就好好味,特别系佢嘅Set Lunch,价钱比晚市平30%至40%,但系老板又唔会将个份量减少,所以性价比好高。Set Lunch送餐包,个包面头有一块车厘茄,点黑醋同橄榄油,好有意大利嘅感觉。另外佢𠮶支黑醋加橄榄油混合体嘅玻璃樽都好有型。Set Lunch的前菜可以拣意大利黑醋沙律或者餐汤,我拣咗沙律,份量比想像中多,而且好新鲜好有诚意。因为惊如果叫Pizza会食唔晒,所以拣了意粉,呢个系香蒜橄榄油海鲜意大利粉现意大利辣椒,好香蒜头味,D海鲜亦够新鲜,配埋佢上面D香草,捞匀佢,好好食。佢仲有杯餐饮跟埋,咁先系$108再加一,真系又抵食又好食。