今日同朋友去左半山落車去左Chaska 食lunch 一入去好香既咖喱味 有個好靚既bar位 夜晚係到飲野睇波應該都幾好feel我地食左 🥘 Mutton Saagwala lunch Set w/ rice 羊肉配菠菜咖喱味道濃郁 羊肉炆得夠腍 入口即化 配搭香料恰到好處 有層次又唔過火 配飯一流 飯係印度香米 一上碟既時候 勁香 配埋咖哩撈飯真係成碗都食得晒🍗 Chicken Tikka Naanza 呢個係結合左印度烤雞同埋pizza既概念 雞肉香口多汁 烤餅底脆而不硬 配埋芝士同香料 口感豐富 令人一試難忘 但呢個都小spicy 食個陣時要量力而為😂🥤 Soft Drink (Coke) 可樂解辣🥭 Small Mango Lassi 呢個係waiter比左杯細既我試試 超creamy (順帶一提 waiter好nice) 勁解辣🍨 Pista Kulfi 呢個開心果印度雪糕 香氣十足 配埋果仁有咬感 口感紮實 甜度亦適中
今日同朋友去左半山
落車去左Chaska 食lunch

我地食左

🍗 Chicken Tikka Naanza

🥤 Soft Drink (Coke)
可樂解辣
🥭 Small Mango Lassi