2022-12-02
Dilliwale |銅鑼灣朋友行完街,想食印度嘢上OpenRice搵,搵到呢一間餐廳未試過我想去試吓,上到去成間餐廳都好多印度人食緊,一定好正宗😎平日下午都有自助餐選擇,價錢都好優惠$135已經有飲品,任食咖哩,同埋薄餅🤤平時happy hour時間飲嘢仲要好抵都係4-50一杯🍻🍹🥂自助餐咖喱有好多選擇,有羊肉咖喱蔬菜咖喱雞肉咖喱等等🥘總之就一定食到飽,有些咖喱會有少少辣,有些就係唔辣啱晒辣同唔辣嘅客人!我今日就會食咖喱都試咗,個人喜歡雞肉及羊肉❤️另外佢哋仲送餐飲一杯朋友叫了 masala ginger chai,我擇Punjabi mango lassi🥭好飲!佢哋除咗平日有自助餐,星期日都有自助餐選擇,如果大家想試吓正宗印度咖喱可以來這間餐廳試😋銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓
我今日就會食咖喱都試咗,個人喜歡雞肉及羊肉❤️
好飲!
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓