2018-09-22
多謝公司既Dining Voucher,俾我地今晚有機會黎半島酒店試下d正野🤩🤩一入到餐廳,好似去左瑞士既小屋咁,環境幽暗,仲有d放酒既木筒,同時間仲隱約有一陣啖啖既芝士味🧀先黎個頭盤試下先!呢個crab meat pancake真係不得了,薄薄既pancake皮入面包住勁多蟹肉,配以龍蝦煮成既湯汁,味道真係好夾,可惜分量太少到2個主菜啦,黎到呢度點可以唔叫個芝士火鍋試下呢,我地就叫左個有煙肉既,芝士味唔會太重,亦有啖啖既酒香,有埋麵包、通粉同薯仔做配菜👍🏻另一個main就係呢度既signature!!!! Rack of lamb🐏呢塊羊扒絕對係食過無數次lamb入面最好食既!🤤🤤🤤質感嫩滑,而且1d羶味都無!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻真係好好食!其實呢度d野食又唔係好貴,就算無coupon都可以黎食!最緊要環境好,食物質素又高!
先黎個頭盤試下先!