2017-08-22
大班人聚會去左旺角食放題,而家周街都有得食放題,係OpenRice見到呢間好多走評就試下。一入門口就見到兩個雪櫃,除咗一般大路汽水雪糕雪條外,仲有啤酒,竟然連yogurt 都有一坐低指定動作梗係叫刺身啦,然後再慢慢畫畫畫,要讚一讚呢度上菜速度同準確度。平日食放題好多時都漏單,一係份量求其上。呢度真係寫幾多黎幾多,同埋無漏單,咁當然我地都唔係亂咁叫啦。剌身幾肥美,泰式生蝦都有。,除左帶子,其他都好新鮮肥美 。有迷你海膽手卷,的的骰骰,食多幾個都無問題壽司幾出色,舊飯好給細舊,同埋上面既魚生好新鮮,拍得住出面既板x。推介帶出同左口魚壽司,左口魚入口即溶芝麻雞翼叫左兩round ,皮脆肉嫩,好香口。蟹粥好足料,不過粥底淡左少少。最後到甜品,有好邪惡既榴蓮糯米滋,真係好重榴蓮味,隔離枱咁岩食緊榴蓮炸彈,附近充斥榴蓮味,其中兩個唔食榴蓮,不停出去吸新鮮空氣。整體好多野食,食物質素中上,特別剌身同壽司係好好食,熟食就推介芝麻雞翼,一口芝士同榴蓮炸彈。
剌身幾肥美,泰式生蝦都有。,除左帶子,其他都好新鮮肥美 。
有迷你海膽手卷,的的骰骰,食多幾個都無問題
芝麻雞翼叫左兩round ,皮脆肉嫩,好香口。
蟹粥好足料,不過粥底淡左少少。