2023-07-10 17 浏览
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧餓居係太子位置,地點方便就近地鐵站,依間餐廳嘅特色呢係佢有啲榻榻米個位而旁邊呢就有一棵好大棵嘅櫻花樹,喺棵樹下面飲下酒咁都幾有feel 㗎!食物呢就以一啲串燒,火鍋等類別比較多!鰻魚粒撈飯 $78鰻魚嘅魚鮨同埋鰻魚汁滲哂入飯入面,充滿鰻魚嘅甜味。關東煮 $88關東煮係我去日本冬季時必食嘅鍋物,佢地依款都有齊大根、雞蛋、福袋和竹輪,一次過就可以試晒咁多款。燒水果卷物盛合 $58總並有3款水果,分別有菠蘿、桃和荔技,配搭燒牛肉,酸味中和牛肉嘅油鮨,好開胃。七味一口豚 $98一粒粒方形嘅一口豚,口感軟腍又有肉味。燒小御握(飯團) $25小飯團燒到香脆香脆,內層飯粒軟綿。月見免治雞肉棒 $32雞肉棒有嚼勁,加埋生蛋漿就更加幼滑。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

鰻魚粒撈飯 $78
鰻魚嘅魚鮨同埋鰻魚汁滲哂入飯入面,充滿鰻魚嘅甜味。

關東煮 $88

燒水果卷物盛合 $58

七味一口豚 $98
一粒粒方形嘅一口豚,口感軟腍又有肉味。

燒小御握(飯團) $25
小飯團燒到香脆香脆,內層飯粒軟綿。

月見免治雞肉棒 $32
雞肉棒有嚼勁,加埋生蛋漿就更加幼滑。

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️