2022-05-16
別忘了 @荃灣📍荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2032號舖🍲今次去左荃灣試一間台式火鍋店120分鐘仼食台式小食、甜品、飲品 仲有30款火鍋配料 套餐有4款牛🐂選擇 價錢由$198起到$458 門口亦有🇹🇼台灣手信賣餐廳佈置得好靚 有滿滿既櫻花樹🌸 仲可以係許願書簽寫下願望然後掛上🌸樹 餐廳keep 住播熱門既台灣流行歌曲🎼有9款湯底選擇 今次揀左蕃茄湯同壽喜燒湯🍲底Set C 澳洲M9 和牛🐮 $308呢set可以任食既肉類包括澳洲M9和牛、安格斯牛小排、美國Prime牛肩胛、精選牛板腱、茶美豚梅肉、羊肉卷個人鍾意美國Prime牛肩胛、安格斯牛小排 🐮牛味夠濃郁 雪花均勻 refill幾次都好 質素都keep到!茶美豚梅肉都幾有驚喜😍本身打bino麻麻食豬肉覺得肉質麻麻 相反呢度既🐖豚肉好嫩好香🤤火鍋配料必食牛骨濃汁牛丸、芋泥包心貢丸!!牛丸爆曬汁超juicy 芋泥包心貢丸之前係一鍋堂試過一試難忘 超香芋味 今次尼到呢度都有當然要試下🥰熟食方面有唔少台灣夜市小食😍有鹽酥雞、香芋地瓜丸、香腸、花枝丸、甜不辣、宜蘭蔥肉餅、脆皮香蕉、榴槤炸彈仲有多款即叫即製可以自選甜度冰度既台式飲品 滿足唔
別忘了 @荃灣
📍荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2032號舖
有9款湯底選擇 今次揀左蕃茄湯同壽喜燒湯🍲底
Set C 澳洲M9 和牛🐮 $308
仲有多款即叫即製可以自選甜度冰度既台式飲品 滿足唔同人 同埋台式甜品芋圓仙草凍、草莓奶凍、雪花冰、窩夫🧇等等 每位包一杯Movenpick雪糕🍦包食到飽🤪