2022-03-18
#別忘了今次講嘅係位於荃灣嘅台式餐廳 別忘了💕疫情期間小編太耐冇食火鍋 經過荃灣見到裝修咁靚嘅台式店舖之後 就入咗去品嘗下😋😋店舖有好多櫻花🌸可以寫低自己嘅願望掛喺上面❤️❤️再加上小編覺得店舖衛生好好👍🏻 因為疫情期間所有自助區美食都可以用返QR code落單 咁就唔使驚話唔衛生‼️‼️Set C 美國SRF牛肩肉眼芯 $308💰(7/10)呢款包含美國SRF牛肩肉眼芯🤍美國Prime Grade 牛肩胛❤️日本鹿兒島美豚梅肉💗精選牛板腱 ‼️仲有羊肉卷🤍每款肉質都好鮮嫩 而且好快就食得 小編揀咗鴛鴦湯底 一款係椰子雞湯 🥥另一款係蕃茄湯🍅椰子雞湯好香椰子味 所有肉類喺入面滾過 都有浸鮮甜味❣️❣️而番茄湯 好濃味 好鮮甜 覺得好健康😚😚任食台式小食🇼🇸 (6/10)台式小食揀佐鹽酥雞🐥 台灣香腸🌭 夜市甜不辣🤍每一款都係即叫即整 所以送岀嚟係熱辣辣🔥🔥 鹽酥雞外脆內軟 台灣香腸好香同咸咸地🤎🤎而甜不辣就幾有咬口 有得任食好滿足❣️❣️任食甜品💗😚朱古力雪糕配迷你窩夫🧇 (7/10)呢個窩夫係熱辣辣🧇脆卜卜嘅 有4分1塊😋😋外脆內軟 上面有Cream 同埋朱古力雪糕🍦🍫甜甜地幾好食🤤🤤小編仲叫佐2次
#別忘了
Set C 美國SRF牛肩肉眼芯 $308💰(7/10)
任食台式小食🇼🇸 (6/10)
任食甜品💗😚
朱古力雪糕配迷你窩夫🧇 (7/10)
呢個窩夫係熱辣辣🧇脆卜卜嘅 有4分1塊😋😋外脆內軟 上面有Cream 同埋朱古力雪糕🍦🍫甜甜地幾好食🤤🤤小編仲叫佐2次‼️‼️因為真係好好食😚😚
甜入心糖不甩🍡 (6.5/10)
Total 有4粒 好重薑嘅香味💗💗之後煙煙韌韌🤍🤍仲有啲花生🥜真係名副其實嘅甜入心❣️❣️
蜂蜜紅茶🐝 (6.5/10)
大大杯 入口甜甜哋 好香蜂蜜味🐝🐝飲落去好解渴🤤
青蘋果綠茶🍏 (6.5/10)
小編揀佐少甜 青蘋果綠茶幾香 但略嫌青蘋果冇乜味🙈🙈
睇到呢度 快啲約埋朋友一齊去‼️‼️
推薦指數🌟 7 / 10 🌟
📍 #巨B覓食荃灣
別忘了 (荃灣)
⚜️荃灣眾安街68號千色匯1期2樓2032號舖
⏱星期一至日 1130-2200