2022-01-08 69 浏览
💮櫻木九宮格🍱 (二人前)餐廳主打櫻木九宮格, 本人和朋友被佢賣相和食物所吸引所以特登走過來食, 當中食物包括:(磯煮鮑魚、 刺身級北海道帶子、松葉蟹腳、 松葉蟹肉、 吉列虎蝦、 慢煮封門柳、 厚燒玉子、 芥辣八爪魚,中華帶子裙邊)這套餐已包一碗湯, 飯品及越光米。如果主食想轉醬油蛋、明太子,醬油金菇飯要加$8。 如果想轉稻庭烏冬要加$10。基本上每樣食物都已切開了, 除了開胃菜 所以夾的時候好方便衛生🙂。 味道方面果然沒有讓我同朋友失望, 因為每一小碟的食物都好新鮮, 尤其帶子真係超大粒味道又鮮, 其次係🍤吉烈虎蝦, 外層就算遲左食都唔會好“林”仲食到啖啖蝦肉唔會粉多過肉😋 🦀松葉蟹肉同腳更加唔駛講啦一個字鮮👍🏻真係諗起都想食多隻🙈。 最後講埋🐮慢煮封門柳這碟連店職員都推薦,可惜我唔食🐮益哂朋友, 友人表示肉質好嫩肉汁又多好香牛味, 油脂同根位又唔多所以食落唔韌同唔會膩好味🤓。飲品方面選了熱桂花烏龍和凍冬瓜茶P.s.不得不讚餐廳服務員服務態度, 每次找她們落單或加水職員都會好都迅速又有禮貌地幫我們跟進👍🏻
💮櫻木九宮格🍱 (二人前)

飲品方面選了熱桂花烏龍和凍冬瓜茶