约左朋友afternoon tea,但12点几时又有d肚饿,就即刻醒起附近嘅呢间野,食一件仔顶下肚最好不过!Lunch time full house,好多人黎食lunch,呢个钟数多数人叫饱肚啲嘅salad,baguette,pie果啲savories再加杯coffee,少啲人叫甜品柜果边嘅野,我其实都想试savories但惊太饱,结果系有quota restriction嘅情况下拣左试甜嘅 觉得好多都好靓好吸引,最后见呢个好特别拣左呢个Red wine pear Danish $237分玫瑰花卖相好特别!虽然批底无特别(而且觉得热热地可能会仲好味D),但上面红酒味嘅梨酸酸地好好味而且价钱相宜,值得一试下次会再去试其他靓靓dessert or savories

觉得好多都好靓好吸引,最后见呢个好特别拣左呢个
Red wine pear Danish $23
Red wine pear danish
7分
玫瑰花卖相好特别!
而且价钱相宜,值得一试

下次会再去试其他靓靓dessert or savories
2013-08-21