2024-05-12 70 浏览
新闻女王拍摄餐厅~顺便过嚟潮胜下 。楼底好高,空间感好好,枱与枱之间有距离,倾野一流,唔驶俾人听到 。两个人叫咗2份Set lunch:Appetizeraram Ham Figs Green Garden 清清地几fresh Dungeness Carb Salad with Cavier 正常,无乜蟹味,可能因为鱼子酱已cover咗 。Soup: Tomato 🍅 好浓,正Main:呢到steak house无理由唔叫扒,但佢个lobster Benedict 吸引咗我叫,点知原来咗细旧😂😂😂所以就拎左朋友一旧扒食呢块扒真系唔会令人失望,而且仲有唔同嘅盐/source俾你预先拣定 。Dessert: 忘了咩名,但味道一般 。Lunch set $588/person
新闻女王拍摄餐厅~顺便过嚟潮胜下 。

两个人叫咗2份Set lunch:

Appetizer:
Param Ham Figs Green Garden 清清地几fresh

Soup: Tomato 🍅 好浓,正

Main:
所以就拎左朋友一旧扒食

Dessert: 忘了咩名,但味道一般 。

Lunch set $588/person

Lobster  Benedict
Tomato  soup
Parma  ham  &  figs  Garden  Green
Dungeness  crab  salad  with  Caviar
2023-06-08