2018-12-27 552 浏览
尼間放題已經係第二次食啦,一如既往,無令人失望,每一類食品都食得我津津有味。🤭🤭刺身每一款都好鮮,款式都多,個人覺得最好食就係魷魚同埋油甘魚,十分鮮甜😚☺️壽司手卷都好多款,最愛壽司絕對係鰻魚芝士卷物,但今次我再另外叫一碟蒲燒鰻魚,比較厚身,鰻魚味濃,配落卷物 絕對係啖啖豐富口感😍估唔到依家仲有芝士蟹籽手卷,第一次放題見到有得食!每手卷一啖過 絕對唔怕食得太多飯 食飽曬 😚😂尼度既炸物都好好食,炸鮮奶係比較少有既,外脆內奶香濃😋燒物方面,羊鞍超級好食,肉質夠軟,調味適中,唔會過咸,牛舌亦好香,有韌勁!😚🤪最後來個蕃茄烏冬,食左兩碗,湯底偏甜,但烏冬煙韌實淨有口感!整體黎講,成餐都好豐富,上菜速度快,效率高,員工有禮貌!😇😇😍

尼度既炸物都好好食,炸鮮奶係比較少有既,外脆內奶香濃😋

最後來個蕃茄烏冬,食左兩碗,湯底偏甜,但烏冬
煙韌實淨有口感!