2020-09-20 159 浏览
其實我平時真係唔寫食評,但今次食到講粗口,唔寫出黎提大家我對唔住自己!因為冇諗住寫comment ,我都冇影到相。。。我見起碼都有5圍枱,生意不算差。OpenRice 有300幾個😋,10幾個普😐,幾個☹️,諗住伏極都有個譜喇。今次我用左OpenRice 主菜買一送一,我明白疫情下餐廳既困難,會用呢gimmick 吸引人黎,加要求每位客人要叫一杯野飲。所以佢成份menu 得9樣野可以用呢個優惠,我覺得都可以接受。咁我就叫左2份牛扒,即買一送一,原價$358/份。我冇試過鋸扒,淨係得塊扒,個side dish 比5條極幼既露筍同一條草,連小小薯蓉都冇!我都算!叫飲嘢真係中哂伏。原本我叫左杯blue Hawaii, 見佢藍色幾吸引。我就問下職員杯野易唔易入口,同埋係咩味。咁職員就答我,幾易入口架,好多女仔都叫。咁好喇,我就試下喇!黎到,杯野飲苦到好飲藥水味,完全入唔到口。咁就問下可唔可以換過杯喇,咁佢就問我想換咩。咁我就諗住叫snow ball,實無死喇。咁我都有再問下佢snow ball係咪同出面差唔多,咁佢就話係啊,都係蛋酒加7喜。咁我就話好喇,咁我轉呢杯。黎到,杯野係冇甜味,我真係淨係

我都算!叫飲嘢真係中哂伏。原本我叫左杯blue Hawaii, 見佢藍色幾吸引。我就問下職員杯野易唔易入口,同埋係咩味。咁職員就答我,幾易入口架,好多女仔都叫。咁好喇,我就試下喇!黎到,杯野飲苦到好飲藥水味,完全入唔到口。咁就問下可唔可以換過杯喇,咁佢就問我想換咩。咁我就諗住叫snow ball,實無死喇。咁我都有再問下佢snow ball係咪同出面差唔多,咁佢就話係啊,都係蛋酒加7喜。咁我就話好喇,咁我轉呢杯。黎到,杯野係冇甜味,我真係淨係飲到蛋味!佢真係好犀利👏🏻👏🏻👏🏻 我今次飲左一啖後,就放低左杯野埋單走!其實我未試過叫左酒會唔飲,亦冇試過飲左酒彈人鐘。呢2杯野飲 真係打破極限🤯🤯🤯

埋單比左$612,2份牛扒,2杯野飲
值唔值 就見仁見智喇 比呢個價 超多高質素選擇