2018-01-19
本身book左20:30食飯, 去到門口, 同個職員講book左既, 佢聽到, 冇反應, 問另一組客人, 然後叫我地等佢set枱, 明明近門口有張set好左既枱, 幾分鐘後, 佢都係叫我地坐返門口張枱=_= 唔緊要, 咁入到去, 佢向我地介紹menu, 講得勁快勁細聲, 都算, 咁我地落order啦, 之後等左30分鐘有多都未有野食來, 正覺得唔對路時, 又係門口果個waitress走來問我地: 仲有冇d咩野食未到??? 我地都算, 同佢講: 其實咩野食都未有呀..... 佢就同我地對多次個main course, 咁漏左單都唔緊要, 15分鐘後, 都係咩都未有, 我地同佢講:其實我地係連頭盤都未上呀........去到呢到, 我地已經坐低左1個鐘有多....咁好快, 頭盤, 湯, 沙律來左, 咁我地都諗住冇野啦...點知食完沙律, 係另一個staff來收碟, 佢問我地: 上得甜品未???大佬我地連main course都未上呀!!!!! 你估我地好想坐咁耐咩!!!! 係等緊你上菜呀!!!!!!! 咁我地都好聲好氣地講: 我地既main course未上呀....... 我地牛扒叫5成
大佬我地連main course都未上呀!!!!! 你估我地好想坐咁耐咩!!!! 係等緊你上菜呀!!!!!!! 咁我地都好聲好氣地講: 我地既main course未上呀....... 我地牛扒叫5成熟, 佢上左碟幾乎係raw既牛扒過來, 一堆血水=___=''
到終於食完main course, 今次換左個男人過來問我地, 仲有冇野要order?? 態度完全唔好, 我地話, 其實我地等埋個甜品...... 點知個男人串串貢咁話: 你地放心, 甜品就一定跟比你地既, 係睇你地仲有冇野要姐
真係嬲到心入面一堆粗口#$!*&@! 我都知我地坐左好耐, 痴線餐飯食左我地3個鐘!!!! 我地都好想快d食完起身走!!!! 成間餐廳d staff都有問題! 一係就懞下懞下唔知自己做緊乜, 一係就係咁想趕你走, 仲要全部人都係冇sense!! 望住你張枱完全冇郁過都可以以為你食完哂野, 又冇禮貌!淨係等佢地上菜加加埋埋都等左2個鐘! 真係好差, 未試過去咁差service既餐廳, 第1次嬲到要專登開AC寫負評