2006-05-15 14 浏览
我食過很多日本料理, 看食評唔錯來一試, 但時常都full 以為好好食, 未入到去已一陣魚腥味, 那時我們食十點, 人很多, 入面很迫, 地方很雜, 食既人多數係18-30 歲左右的古惑仔, 算, 反正食物惦都好啦, 入去一座下即點刺身, 失望, 切得大舊, 唔新鮮, 好似放了食久才切, 炸物仲垃圾, 成舊都係炸粉, 入面無乜野既, 串燒都ok 但不好食, 刺身種類多但無樣新鮮, 我看其他枱的人多只叫一次就算, 包你望到都唔想食, $108 呢個價真係no way, 我食松板, 青葉放題好得多了, 我仲俾我朋友話左我好耐, 我勁唔好意思, 佢意思係話我食開松板好好地仲乜轉呢間野, 人, 環境, 食物, 無樣好, 佢話呢一間無下次喇. . 唉~ 我無面落台>.<

唉~ 我無面落台>.<