2016-10-31
因為生日咁啱之前又想試下好hit既海鮮蒸 於是就搵左呢間又有放題又有海鮮蒸既日本野黎試 但係完全癲覆左我對海鮮蒸既感覺😢首先一坐底(930pm)都唔算逼不過都已經都仲有多人食緊野叫左第一輪野食不外乎都係刺身啊天婦羅啊同埋少少炸野咁啦 佢既食物種類唔算係好多 刺身黎講都比較少 都係三文魚甜蝦個幾款普通野~盆刺身一上枱望落係幾吸引架 全部都擺到好靚咁款但係真係食落先知...首先試左隻甜蝦 有乜味之餘仲要腥腥地😿之後帶子,雕魚同埋三文魚都還算可以係正常囉 但係螺啊同埋鮑片個d全部都冇味...食炸野就試個天婦羅蕃薯仔同埋蝦 佢個炸蕃薯好得意細細粒咁仲埋係紫色既 不過都係啦食落唔係甜只係普通咁既味 蝦就不過不失既都算係炸得唔錯唔會話冇味都算香脆 仲有佢既椒鹽雞翼係同普通炸雞翼冇分別好似冇醃過咁咩味都冇只係個面落左少少椒鹽粉-.-而且個肉質好硬同好乾 最尾仲叫多左份炸雞軟骨呢個應該係唯一稱得上好食既野食囉...食落脆卜卜同埋落左椒鹽好惹味 不過雞軟骨呢d咁普通既食物我係街都可以食到....唔需要特別去放題既時候食囉好之後就係期望最大但最令人失望既海鮮蒸 首先望落個蒸爐都幾得意幾靚咁但食落d蒸海鮮完
盆刺身一上枱望落係幾吸引架
望落靚但冇味既刺身
極失望海鮮蒸
總結對呢間日本野好失望完本仲滿心歡喜去試個海鮮蒸但竟然咁差-.-...
仲要位位$198+1但就冇一樣野係令特覺得要再叫過再食過既 所以會冇下次~