2019-04-07 27 浏览
之前無意中search 到呢間野,終於有機會來試~ 好彩有book 位,來到門口見到要排隊等位。一入店內,吾係好多枱,座位空間岩岩好,有d d 逼。Order左吉列和牛同肉眼扒set. 成個set入面除左有碟牛,仲有一碗飯,一份沙律同一份凍豆腐做配菜,另外有個細細個熱爐俾你自己煎牛。個吉列和牛d牛的外圍都係炸過,中間就係生的,肉色望落都幾靚幾吾錯的。 食牛我通常都吾食咁熟,但個和牛就算煎到熟曬,d肉都係好腍吾韌,加上牛肉邊係有少少炸過,食落口感好好,香口又吾膩!Overall 呢間餐廳食物質素吾差,價錢中等,唯一印象不太好的就係無食用清水供應,要額外俾錢買 我去其他高級餐廳食就算無stilled water都有tap water 吧。 而且呢間餐廳感覺似比快餐高級少少的扒店,野食好快到,食物都好快食完,張台好細,只夠剛剛好容納兩個餐。基本上,諗住快食快走又想食好d既話,呢間都ok 既。但如果你係同朋友聚會食下野傾下計chill out 下既話就不建議了。

2019-03-15