2017-05-04 198 浏览
👅 梳乎厘班戟🥞📍TST K11  PAN de PAIN梳乎厘pancake其實已經興完一輪,依家去好多地方平平貴貴都有🥞要搵間真係好味嘅都有啲難度😔呢間係🇯🇵日本黎嘅班戟專門店🏡就做得唔錯👯開店至今門口都仲有好多人排隊去食添🙈而且仲成日推出期間限定嘅特別口味~梳乎厘pancake好似係15-20⏱分鐘出一輪,全舖一齊出菜咁濟,😌店員都叫快手快腳個班戟個樣仲係完完整整肥肥白白拎到上枱,一啲都冇塌嘅感覺😤食落去都好鬆軟💃,但又未至於食空氣咁,放到入口都好開心,口感就比梳乎厘實在,但又未去到pancake咁厚實😋唔會太甜都唔錯~ 👼🏾Tiramisu👼🏻班戟反而出乎預料地好味, 忌廉芝士又鬆軟仲唔會過甜。pancake就取代咗lady finger, 成件事都好夾😍I like it ~至於咖啡🙈我就嘛嘛地啦🙊不過要排咁耐隊,下次可能算吧啦🤔價錢:~ $68推薦:🌝🌝🌝🌚🌚味道:👅👅👅 🤤想Keep住睇下最近食左咩⁉️ 📎記得like & follow 🐷#foodie  #hkig #hk❤️ #hkfood #食 #food #blog #食評 #班戟 #甜品 #甜品控 #梳乎厘班戟 #
👅 梳乎厘班戟🥞

📍TST K11  PAN de PAIN

至於咖啡🙈我就嘛嘛地啦🙊

不過要排咁耐隊,下次可能算吧啦🤔

價錢:~ $68
推薦:🌝🌝🌝🌚🌚

#foodie  #hkig #hk❤️ #hkfood #食 #food #blog #食評 #班戟 #甜品 #甜品控 #梳乎厘班戟 #班戟 #日本甜甜 #trimisu #hkgirls #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoods #tasty