2020-07-14 401 浏览
呢间「秘」已经期待很久,每次经过都见到好多人排队,所以一直打消呢个念头。而呢一间舖头一直以来响不同嘅平台都见到好多人嘅食评,主要都系话抽气系统麻麻地,所以都预咗食完之后系会成身充满油烟味,咁当然结果真系😂😂😂😂 吉列黑松露和牛定食以$148价钱,比我预期之中好虽然黑松露嘅味道比较淡,但刚刚好冇抢走牛嘅味道。饭非常大碗,男人份量之前食过旺角买一间吉列牛嘅餐厅,价钱都系咁上下,但系𠮶间真系不得了,非常差,我自己屋企炸吉列猪扒程度无分别。安格斯牛安格斯牛相对每块嘅尺寸俾和牛嘅大,但牛味就唔及和牛重,以成碟里面有一两旧系筋嘅部份,所以咬唔到。至于服务态度方面个人觉得由等位安排开始到埋单整个流程,服务员嘅态度都相当良好,不是我哋食紧嘢嘅时候佢哋会留意每一台嘅火到底烧完未,然后佢哋会经常为客人加火。虽然大家都明白出边真系有好多食客等位,但入边嘅服务员冇赶每一台客人,完全冇比到客人有一丝嘅压迫咁。我当日,全部都系客人自动自觉食完坐一阵间就会离开座位

吉列黑松露和牛定食
以$148价钱,比我预期之中好

安格斯牛

至于服务态度方面

2020-07-13
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段