2014-10-27
時隔一段時間,再次黎食buffet~入到去既感覺好似同以前有d唔同,多左好多野食,美中不足係d冷氣!!回歸正題,食自助餐最吸引我莫過於蟹腳味道還算鮮甜,有少許海水味,廚師話係正常,所以我食左好多~正!! 回本回本~~食完海鮮,無理由唔食日本野,刺身都係正常幾款,所以無特別影低,不過不得不提,八爪魚仔吸引住我,好小酒店會有日式小食,通常酒店都係壽司,刺身~所以要加分加分!!同d師傅傾計先知道10月係鐵板promotion, 唔怪得多左鐵板食物啦,攪笑係有日式薄餅細細件,買相都唔錯,而且即叫即整,唔會整定擺喺度凍晒唔好食,當我order完,心諗((唔知佢地遲d會唔會出埋章魚小丸子)) ←我諗多左!! 如果黎過食buffet都會認得d相,好彩我黎過可以話俾人知,意粉湯麵要拎住枝號碼捧俾師傅,唔使等~! 各位,下次有機會去食記得拎啦
最緊要記得排隊拎即燒乳豬,唔使要乳豬醬都ok, 夠晒味!! 甜品時間,Pancake,朱古力噴泉,豆腐花係必食!! 聽聞豆腐花係home made, Good~!! 無幫d小蛋糕,小杯仔甜品影相,玻璃反光我又掛住食,所以試影一次唔得就算數lu~總括:員工態度唔錯,
回歸正題,食自助餐最吸引我莫過於蟹腳
如果黎過食buffet都會認得d相,好彩我黎過可以話俾人知,意粉湯麵要拎住枝號碼捧俾師傅,唔使等~! 各位,下次有機會去食記得拎啦 最緊要記得排隊拎即燒乳豬,唔使要乳豬醬都ok, 夠晒味!!
總括:
員工態度唔錯,收碟速度算快,對於我d麻煩客人都係有問必答,我會再黎!!!