2025-06-10
一坐低就有杯港式奶茶,奶滑香濃。早餐環境不錯地方大,座位闊落,不嘈雜。員工態度有禮,收碟速度快。至於早餐,種類唔算太多選擇,都係d基本嘢嘅粥粉麵飯、點心、水果、麵包同幾款火腿等等,熱食方面如果可以多少少選擇就最好。另外第二日試埋酒店行政走廊早餐,相對行政走廊嘅食物選擇會少一半,食物方面精緻少少,如果想食粉麵粥嗰d要叫職員落order。而行政走廊環境會比咖啡廳高級d同少人d。但係員工服務質素就好參差,當時因為見好耐無人嚟收碟,我就行出去諗住攞嘢飲同埋順便搵個職員幫我落order,咁啱見到有兩個女員工企咗喺到講嘢,我就禮貌地請佢地幫忙落order,點知其中一個女員工面口好唔耐煩兼語氣好差咁叫我返埋位,佢轉頭會過嚟幫我落單,而另一個員工就即時同我講唔好意思,問我想要咩,但態度差嗰位員工就打斷佢,或者我打斷咗佢地傾計啦!所以人地先咁嬲嬲豬,咁呢刻我唯有默默地走開囉!
早餐環境不錯地方大,座位闊落,不嘈雜。
員工態度有禮,收碟速度快。