Yummy❤️ Hot & Spicy Reman🌶🌶🌶🍜💫..說起東京🇯🇵 你又會想起什麼?東京拉麵🍜,又麻又辣味噌拉麵🌶 真係愈食愈過癮。佢既特色就係湯底濃濃,拉麵麵質粗粗帶煙韌有咬口,令麵條更容易吸收湯底 做到掛麵既效果。而且呢度既特製既香麻`唐辛子既辣,都可以因應自己既程度揀選,咁就可以慢慢挑戰麻辣度啦。ll $110Karashibi Miso Ramen w/ Coriander你愛芫茜嗎❓ 芫茜控💚呢碗拉麵就一定能滿足到你。一款有海量既芫茜鋪滿滿拉麵,未食已經聞到芫茜香,只有芫茜控才懂欣賞吧,哈哈。湯底濃郁 芫茜獨特香 帶點清新既味道。除左芫茜,仲有不少配料:芽菜`玉米荀🌽`叉燒🐽,真係好豐富。叉燒真係好淋滑,肉質吃在嘴裡已經溶化,而且夠肥美😍 我喜歡。ll $135Karashibi Miso Ramen w/ 2 Big Pork增量版叉燒🐽,呢碗就一定能滿足到愛吃肉 食肉獸的你❤️。2大件超厚超見美既叉燒,見到都超吸引吧!同樣的用慢煮技術 加上秘製香料炆煮而成既叉燒,真係好好吃啊。入口即溶真係令人回味,而且加麻加辣🌶🌶🌶既湯底,令人愈食愈過癮,味道更強烈`更濃郁 更有層

說起東京🇯🇵 你又會想起什麼?

l[芫茜辣麻味增拉麵]l $110

l[增量叉燒X2 辣麻味噌拉麵]l $135

入口即溶真係令人回味,而且加麻加辣🌶🌶🌶既湯底,令人愈食愈過癮,味道更強烈`更濃郁 更有層次呢。

追加 Add on Ramen:
l[+ Egg 味玉]l $15
另外拉麵🍜 仲可以追加唔同配料:味玉🥚 一隻半熟既溏心蛋💛 真係好好味,蛋黃勁黃勁有光澤,吃在嘴裡也帶有蛋黃香呢。

係香港尖沙咀 都吃到東京池代既人氣麻辣拉麵🍜,呢家拉麵店既魅力,相信吃過既人都知道好❤️。打到呢度。。我已經好想再食啦啦啦🙈🙈🙈。香港美食天堂既美譽,真係不容置疑吧👻。