呢間餐廳平時聽朋友講話龍蝦餐好得,想不到原來龍蝦以外既食物同樣好味出色,而且夠創新特別,而且好鍾意呢到既裝潢,影相都影得特別地出色!未食前,必定要試呢到既茶飲呢杯Duo Bubble Tea 好吸睛,雙色兼有雙重味道HKD48我呢杯係蜜桃同荔枝口味既茶,香甜又清爽,加上甜度適中,仲大大杯,夏日飲好清新醒神呢到既食物真係好夠創新,呢款可以自由配搭,而我覺得創新係你平時係好難得食到既配搭,好似呢個Master Kama Pot,可因應自己口味喜好去選擇,從揀湯,配料同主食都係自己話事配料揀左醬燒豬手HKD88味道鹹中帶甜,豬手燒得好香,加上醬汁更惹味而湯就選了蕃茄濃湯HKD10想不到蕃茄味真的好香好濃郁,又唔會過酸過甜,主食就選燴飯,整個濃湯燴飯用上石鍋上,令到整個飯熱呼呼,加上有粟米及其他配料,令到口感更豐富而燴飯好入味另外我對呢個本店限定更係情有獨鍾,一見到就看上它了吉列牛排配忌廉蘋果咖喱撈烏冬HKD148呢個吉列牛排睇到都吸引外面好香口,而內里的牛排入口唔韌,加上醬汁味道更討好好香而且味道好好,盡在不言中而呢個忌廉蘋果咖喱撈烏冬更是夠特別,呢個配搭又係好創新將蘋果加入忌廉打均攪拌就變

未食前,必定要試呢到既茶飲

配料揀左醬燒豬手HKD88
味道鹹中帶甜,豬手燒得好香,加上醬汁更惹味

而湯就選了蕃茄濃湯HKD10

另外我對呢個本店限定更係情有獨鍾,一見到就看上它了
吉列牛排配忌廉蘋果咖喱撈烏冬HKD148

呢個吉列牛排睇到都吸引
外面好香口,而內里的牛排入口唔韌,加上醬汁味道更討好
好香而且味道好好,盡在不言中

而呢個忌廉蘋果咖喱撈烏冬更是夠特別,呢個配搭又係好創新
將蘋果加入忌廉打均攪拌就變成呢個香濃汁,再加上咖喱,味道唔會搶到對方,反而出奇地夾,咖喱甜甜的但又唔會辣

烏冬煮得唔會爛,反而好彈牙入味,成個口感好豐富好味美

整個晚餐好令人回味,款式創新,味道又討好,而且影相係呢個環境影得好靚,整體感覺良好!