可能大家會覺得我個評價誇張左 但係我未食過份量咁多又好食又有氣氛既餐廳 因為普遍依家無論係連鎖定打卡Cafe, 啲意粉都係普普通通, 份量男人唔洗旨意食得飽 但最後收你成舊水咁前菜係湯同鵝肝醬多士 唔錯 但冇影到相 因為重點係主菜同甜品主菜方面 依間啲份量真係好多 西班牙豬排兩大塊 一啲都唔乾唔硬 煎到好脆 個汁又好食 仲有兩條炸魚手指 最重點係個意粉唔係剩意粉 佢有得俾你簡啲main set意粉 我就簡左卡邦尼 啲煙肉都好大塊 甜品就係心太軟,新鮮出爐,正宗好味,成個餐加咁多野連野飲,前菜,湯,甜品晚都係加40蚊,連埋個八折,大約一舊水多啲埋單,出面食個心太軟都4,50蚊,真係抵到爛全場最好就係有人自彈自唱,應該係老闆黎,因為我住附近所以成日見到佢唱,好好聽,好有feel ,對客又好nice可能大家覺得打到咁誇張肯定打手文,但見到啲野好食又大份, 老闆晚晚好努力自彈自唱, 希望大家支持下