旅行意慾勁高😫😫無得去台灣,唯有打個台式邊爐先!! 今晚一行4人好似走左轉台灣咁,因為見到咁多唔同湯底,仲有台式小食自由任叫,真心覺得自己去左台灣呀!一坐低,揀左2個唔同湯底,即時出去拎轉野食我地今次叫左香濃蕃茄豬骨鍋 同 美顏花膠竹絲雞鍋 , 兩個鍋都好岩一齊食,仲要係足料,堅有花膠❤️除左出面可以自助拎野食外,仲可以手機落單,除肉類外,仲有好多唔同小食同甜品!比較欣賞個水牛芝士條,真係一咬可以拉到絲,好正,同埋係即叫即整,芝士仲可以拉到,仲有三色芋圓(比較少台式自助火鍋店有呢種甜品食),醉豬手(細細份量,唔會太飽🙂夠入味),泡椒魚皮(食得辣既,要試下,個辣味直落喉嚨)好多款小食都好吸引,朋友們話台式烤腸好香同脆今次我地揀左美國精選牛 $248 套餐,牛,豬,羊質素都OK,熱食區仲有熱櫃去熱住D響玲同魚皮,等佢唔好咁易林,呢樣真係好貼心,加上菜類同太類都好多選擇,今晚真係食得好飽好滿足🤗仲有麵類區都好多選擇,台灣王子麵,刀削麵,都有齊❤️岩哂我呢啲澱粉人😉總括,呢個價錢坐得舒服又多款式揀,值得來試試👍👍 同埋尖沙咀地段晚餐呢個任食價錢算質素唔錯
旅行意慾勁高😫😫無得去台灣,唯有打個台式邊爐先!!

一坐低,揀左2個唔同湯底,即時出去拎轉野食

2023-02-02