繼之前生日收到呢度既玫瑰戚風蛋糕🍓,一試難忘😋今次專誠嚟到呢度買呢個期間限定嘅香印提子戚風蛋糕🍇(未知做到幾時所以想食嘅朋友仔可以打去問吓)好容易去到間店,只要係地鐵站一出朗豪坊出口就見到💁🏻‍♀️呢度提供好多唔同味道嘅戚風蛋糕,啱晒鍾意食蛋糕但係又唔想食得太甜太油膩嘅人呢度除咗有大嘅原隻蛋糕🎂賣之外仲有玻璃罩罩住既迷你蛋糕🍰呢到就係其中幾隻味道,好似有法國玫瑰,綠茶,開心果,柚子,士多啤梨,伯爵茶味等等💁🏻‍♀️全部都各有特色💕之前我食過既就係呢個有朵玫瑰花嘅法國玫瑰味戚風蛋糕🌹女仔實抵抗唔到🌝望到佢哋細細粒又精緻嘅外型,真係好吸引呀🤤如果兩個人慶祝生日或者紀念日又可以買呢啲細細地嘅蛋糕唔怕食唔晒😏主角登場!!簡單得來都好靚,望住就覺得d香印提子好吸引😍配上幾粒藍莓,仲有兩朵小菊花做陪襯😋會附上刀同埋蠟燭,而且好貼心咁俾咗冰袋我,等我唔怕會溶,拎返屋企切慶祝紀念日💕提子望落好青透,有淡淡的果香,食落亦都好爽口,同平時食嘅提子唔一樣,忌廉奶滑得來好soft,唔會俾你覺得好膩而且又唔會好甜👍🏻本身以為只有蛋糕上既提子,原來蛋糕裏面都有好多,啖啖清爽又多汁,至於戚風蛋糕好Q彈鬆軟,軟綿綿好有幸

好容易去到間店,只要係地鐵站一出朗豪坊出口就見到💁🏻‍♀️

呢度除咗有大嘅原隻蛋糕🎂賣之外仲有玻璃罩罩住既迷你蛋糕🍰

本身以為只有蛋糕上既提子,原來蛋糕裏面都有好多,啖啖清爽又多汁,至於戚風蛋糕好Q彈鬆軟,軟綿綿好有幸福感,有小小嘅提子味,慢慢透出來,唔會係香精味既感覺。
我真係好欣賞呢度既蛋糕甜度適中 令人唔會覺得食到濟👍🏻而且蛋糕質素保持到一如以往嘅好,幾多錢同好多蛋糕店都差唔多,不過保證好食,會繼續支持☺️💕