2023-11-18
❤️🔥❤️🔥❤️🔥每次去九龍灣都必定會行淘大商場,果度都算係一條食街,諗唔到食咩嘅時候都會去果附近搵下。無意中行入左條後街,卑邊呢間餐廳嘅餐牌吸引到,大大隻德國豬手做緊特價!!唔熱氣都唔食🤣餐廳仲有戶外座,英倫風噶裝修好有特色!二人套餐都好抵食,$508就有齊餐湯、餐包、小食、主菜同埋飲品,啱曬兩個人撐檯腳!👅招牌柚子脆皮德國豬手豬手都係即點即炸,上菜噶時候仲係好熱辣辣冒煙,香脆噶豬手表面有撒左少少柚子皮,食噶時候帶有柚子清香,點上少少蜂蜜芥末醬一齊食,鹹中帶甜,好好味😋完全不輸德國餐廳整噶豬手,一樣咁正宗!👅白酒忌廉煮青口每粒青口肉都大大粒,淡淡噶白酒香味令到青口噶鮮味更加突出,一口一個食唔停🤭食完覺得未夠喉,十分開胃!👅 美國安格斯雙層芝士牛肉漢堡配薯條融化噶雙層芝士🧀睇落相當吸引🤩成寸厚噶牛肉漢堡扒散發出陣陣肉香味,加埋配備噶燒烤汁一齊食,成個包更加好味!薯條就更加唔使講,有少少薯皮就更加香脆!👅丁香肉桂檸蜜好特別噶味道,成條肉桂浸係檸蜜入邊散發出淡香味,啱曬依家咁乾燥噶天氣飲,暖身又潤喉😌👅檸檬蜜桃蘋果梳打梳打飲品偏甜,記得要督曬啲檸檬汁,攪勻先飲,帶少少酸味噶梳打飲落更開胃👍
👅招牌柚子脆皮德國豬手
👅白酒忌廉煮青口
👅 美國安格斯雙層芝士牛肉漢堡配薯條
👅丁香肉桂檸蜜
👅檸檬蜜桃蘋果梳打
📍SuperNormal
九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
#moooveat #moooveatfood #moooveat九龍灣#moooveat西餐#九龍灣美食#西餐#多國菜#英倫風餐廳#特價香脆豬手#滿足二人餐#淘大美食#supernormal#打卡餐廳#香港美食#探店#隱世小店