2018-08-27 2248 浏览
網上見廣告bong有半價,致電訂好枱後,再看看大部份都係負評,心諗中伏機會都幾大,問了餐廳除了牛肉就没其它肉類;入到餐廳先看餐具和坐椅點都不似高檔食肆,如果無折價位就真係吾平,老婆吾太喜歡食牛肉,只好散叫了其它,打開餐牌一看,散叫只有意粉一款和南瓜湯,没其它了,如果連呢兩樣都吾啱食就吾知點算,我就點了八個course,先上麵包,好普通;a la carte南瓜湯,好味;套餐粟米忌廉湯都好香濃; appetizers幾清新下;starter 鴨胸兩件加沙律菜;厨師特製,腌指天椒,開胃,因為有塊250g嘅扒等緊我呀主菜原本係sirloin,待應話無要用肉眼代替,點了medium,較乾,龍蝦肉好爽,有海鹽,岩鹽,紫菜鹽和芥末提供,樣樣都點下,都吾太差,食完已飽了八成了,啲配菜好入味;套餐尾段再嚟一小撮厨師推介番茄意粉,飽了九成;食埋呢個甜品,十成飽;忘記了問牛肉來源地和級數,如果你們問到請告知;套餐如果没有半價,係貴,至於散叫意粉+南瓜湯連加一就等於我個套餐價。

a la carte南瓜湯,好味;

套餐粟米忌廉湯都好香濃;
appetizers幾清新下;
starter 鴨胸兩件加沙律菜;
厨師特製,腌指天椒,開胃,因為有塊250g嘅扒等緊我呀

套餐尾段再嚟一小撮厨師推介番茄意粉,飽了九成;
食埋呢個甜品,十成飽;

忘記了問牛肉來源地和級數,如果你們問到請告知;
2018-08-27