2022-08-24 143 浏览
早前去了間可以望到海景日本餐廳🏮位於天后 #鮨千月 位置好方便🚶‍♀️地鐵出口行2分鐘左右餐廳非常開揚🌼落地大玻璃仲可以行出露台☀️望到維港景色真係超靚😍可以望住海景放鬆心情享受美食😊SHINRA森羅 Omakase $580Lunch Omakase 包括首先上個開胃前菜沙律🥗同埋非常滑溜茶碗蒸🥚壽司12貫🍣🔸️真鲷🔸️間白魚🔸️深海池魚🔸️BB油甘魚🔸️新鮮帶子🔸️池魚🔸️吞拿魚🔸️金目鯛魚🔸️深海赤海蝦🔸️赤貝🔸️中拖羅🔸️海膽🍣純粹個人口味😋我覺得餐廳選材新鮮👍每件壽司上刺身都非常鮮甜🐟每片都相當有厚度整體壽司都喜歡🍣特別喜愛有加了竹炭新鮮帶子🤩帶子肉身有厚度味道甘味鮮甜深海赤海蝦😋飛魚籽完全唔腥最期待係中拖羅同海膽拖羅油脂分佈像雪花🤤天然魚油脂非常甘香😋🤤滿滿海膽味道甘甜入口即溶隨後再送上熱辣辣麵豉魚湯暖吓個胃🥣好喜歡哩個魚湯🤩有鮮魚肉🐟蘿蔔片同菇😋鮮味十足是日甜品🍨係我最喜歡紅豆雪糕😋仲有杯Espresso☕️為依餐畫上完美句號🤗整體對餐廳同食物都非常滿意店員親切友善🤗平時工作咁忙碌😏間唔中都要去吓咁高質地方🤩享受一頓豐富午餐放鬆吓👍
早前去了間可以望到海景日本餐廳🏮位於天后 #鮨千月

🔸️深海赤海蝦
🔸️赤貝
🔸️中拖羅
🔸️海膽

🍣純粹個人口味😋我覺得餐廳選材新鮮👍每件壽司刺身都非常鮮甜🐟每片都相當有厚度

整體壽司都喜歡🍣特別喜愛有
加了竹炭新鮮帶子🤩