2023-06-15
好耐冇食Omakase啦 見呢間二人餐都幾豐富就去左😆環境坐得舒服 無敵大海景 店員serves 超好的 師傅係正我面前烹調睇得出佢功力深厚 好有經驗🤪🤪✨鐵板龍蝦二人套餐✨包括沙律、前菜、刺身三點、南非鮑魚、西澳龍蝦、美國牛柳、炒飯(和牛/櫻花蝦)、味噌湯、 漬物、甜品、咖啡/ 茶 前菜燉蛋 麻醬秋葵日本蘭王蛋做的燉蛋 入邊有啲白果 好滑油甘魚 帆立貝 三文魚刺身 都好新鮮西澳龍蝦 🦞肉質鮮嫩 so juicy 用龍蝦膏嚟煮隻龍蝦 連個殼入邊都好多肉 美國頂級牛柳 🐮肥美多汁 油脂分布均勻 南非鮑魚 配鮑魚肝 新鮮海苔好大隻新鮮煮嘅時候仲好生猛 成隻手掌咁大一啲都唔韌愛媛縣雞扒 跟埋芥末 炸蒜片 胡椒玫瑰岩鹽自己調味 雞件嫩滑 抹茶Tiramisu 唔係好甜 岩哂我😝Monkey 47 Gin 🍻Rosemary, Thyme, Premium Indian Tonic超大杯 都幾濃 飲得多 可能會醉😆😆Oriental Pearl🍻Gin Grapefruit, Lemon & Egg White粉紅色 幾岩女仔飲易入口
店員serves 超好的 師傅係正我面前烹調
睇得出佢功力深厚 好有經驗🤪🤪